Vissla 7 Seas 6/5
Vissla 7 Seas 6/5
Vissla, et merke vi ser mye av utenfor Norge, og som vi har latt oss imponere av før. Er den fortsatt digg? Vi testet Vissla 7 Seas 6/5 for å finne det ut.
Fra designdrakt til mer normalt utseende. Vissla 7 Seas 6/5 kommer i nye former og farger. Det er greit nok det, men hvordan er den i vannet?
Utsiden teller
Forrige modell vi testet, og lot oss imponere av, hadde litt flere detaljer som gjorde at den sto mer ut i mengden. Ikke på en skrikende måte, men elegant og subtilt. Nå har Vissla roet det helt ned, og annet enn noen små detaljer her og der ligner den mer på drakter flest.
Innvendig møtes kroppen av et digg stoff, bygget av flere store varmende elementer. (Ikke varmeovner selvsagt, men måter å benytte materialet på slik at det ikke bare holder på varmen, men også genererer den.)
Å tre på seg drakten er litt som å kle på seg en god klem, så dette lover godt. En ting vi biter oss spesielt merke i er denne setningen: 100% Super stretch Japanese limestone based neoprene. Denne bør bli bra!
Og bra blir det
Ja, her er det ingenting å klage på. Vissla sin drakt skiller seg ikke nevneverdig fra andre drakter på markedet. Der vi forrige gang ble moderat blåst av banen er dette litt mer som en bekreftelse av Vissla har noe solid på gang. En god drakt som ikke overrasker på noe som helst vis.
Kanskje har de heller mistet litt av schwungen som vi falt for sist, og har blitt litt mer ordinære. Ikke noe galt i det, men vi skulle fortsatt ønske de hadde beholdt noe av sitt særpreg. For drakta er god nok den, men det er det mange drakter som er.
Hvis bare Vissla ville mer
Vissla leverer sakene, men helt personlig skulle vi ønske de fortsatte linjen med å skille seg litt ut. Stor takk til Mikkel, importør av Vissla i norden, og ta kontakt med Vissla på [email protected] for handel av drakt.
Co-redaktør i SurfNorge siden 2012. Født og oppvokst på Nøtterøy utenfor Tønsberg hvor sidelengs var normalen på fjølene. La sin elsk på surf i Sydney Australia med Dee Why og Manly beach som sin homespot. Tiden i vannet nå brukes på Saltstein i Larvik.