Rip Curl E6 6/4 Flash Bomb
Lite gir mer vintergleden enn en skikkelig bra våtdrakt. Som Rip Curl E6 6/4 Flash Bomb.

Rip Curl E7 6/4 Flash Bomb

Rip Curl E7 6/4 Flash Bomb

Liker du ikke overraskelser? Ikke spesielt glad i forandring? Med Rip Curl E7 Flash Bomb 6/4 følger selskapet et godt, gammelt råd: Never change a winning team.

Vel, noen oppdateringer og forbedringer er det, selvfølgelig. Men tradisjonen tro har ikke Rip Curl gått for noen revolusjon, heller en og annen forbedring. Resultatet? Vel, som før.

Rip Curl E7 6/4 Flash Bomb
Tørr før den fryser til is. Rip Curl E7 6/4 Flash Bomb

Det er rart med det, for når det kommer til Rip Curl E7 Flash Bomb 6/4 kunne vi nesten ha klippet ut og limt inn testen fra tidligere år. Selvfølgelig gjør vi ikke det, men med fare for å repetere oss selv så repeterer vi oss selv.

Helt siden Rip Curl lanserte Flash Bomb-modellene har de imponert og gjort susen. Som vanlig nipper det litt kaldt i leggen når man entrer vannet, men etter noen få sekunder med padling og kaving, er man varm og god. Sånn holdt vi oss gjennom hver eneste session også.

Rip Curl E7 6/4 Flash Bomb henger til tørk
Digg fór.
Digg fór.
Tradisjonen tro

At Rip Curl vet hva de driver med når det kommer til våtdrakter, er det ingen tvil om. Her får du solide sømmer, et deilig og hurtigtørkende fór og en drakt du får på uten større problemer. Rip Curl E7 Flash Bomb 6/4  har bra stretch, ikke noe overflødig materiale som gnager i kroppens kriker og kroker, og er jevnt over et solid kjøp du ikke vil bli skuffa over. Det ble i alle fall ikke vi.

Rip Curl våtdrakt
Drakta har makta. Helt til den ikke er i bruk.
Smil i Rip Curl
En drakt det er lett å bli glad i – og av.
Et trygt valg

Ja, du har egentlig allerede lest oppsummeringen. Du går ikke feil med denne drakta, samtidig er den kanskje ikke heller noe du skryter av. Som alltid ser den bra ut, er svært solid og prismessig ligger den midt på treet. Kanskje det holder å si det sånn: En bra drakt som ikke kommer til å skuffe.

Er du interessert i det tekniske, så får du det best her på Surfshop-no sine hjemmesider. Kjenner du din besøkelsestid og klikker deg inn på rett tid, så kan det fort være du gjør en supergod deal også. Når dette skrives er det jubileumspriser på gang i sjappa.

Tykkelse: 6/4
Pris: 6299,-

RipCurl Lofoten
RipCurl Lofoten
Morten Solberg

Co-redaktør i SurfNorge siden 2012. Født og oppvokst på Nøtterøy utenfor Tønsberg hvor sidelengs var normalen på fjølene. La sin elsk på surf i Sydney Australia med Dee Why og Manly beach som sin homespot. Tiden i vannet nå brukes på Saltstein i Larvik.