SURFEKLUBB

Surfeklubber, konkurranser, landslag, cup'er, brettforbund. Vi gir deg en innføring.

Å være medlem i en klubb skaper samhold, tilhørighet, gir tilgang på ressurser fra klubben, interne konkurranser, turer, tilbud og ikke minst nye kompisser i lineupen. Det finnes en del surfeklubber i Norge. Vi har listet opp de mest kjente her.

Jæren Surfklubb
Saltstein Surfklubb
Lofoten Ekstremsportklubb
Andøya Surfeklubb
Yttersia Surfklubb (kommer)

Foto: Nok Sandholm
Norgescup

Norgescupen i surfing består av et antall surfekonkurranser gjennom hele året, normalt sett fire som arrangeres på ulike steder i landet. Konkurransene er åpne for alle og krever ingen forhåndskvalifisering. Man må være medlem av en surfeklubb for å delta. Deltakelse i Norgescupen gir deg også en større sjans til å bli en del av landslaget, og være med på uttak som er en gang i året.

Foto: Nok Sandholm
[elfsight_instagram_feed id=»12″]
Landslaget

Hvis du ønsker å surfe for Norge og landslaget bør du lese nærmere her: https://surf-norge.no/konkurranser/surfe-for-norge-landslaget-tar-imot-soknader-for-2020/

Mer info finner du også på brettforbundet sine hjemmesider: https://www.brettforbundet.no/surf

Foto: Selfie av Guro Aanestad
Foto: Selfie av Guro Aanestad
Brettforbundet

Brettforbundet er et felles forbund for brettsportene snowboard, skate og surf. Målet deres er å samle brettmiljøene. Brettforbundet bidrar til rekruttering, hjelp til sponsorer, konkurranser, events, gir fordeler til medlemmer blant annet.

Eivind Nervik Lea, ready. Foto: Andreas Wolden