Xcel Infinity X2 6/5/4

Tykkelse: 6/5/4 mm
Pris: 3999,-

Hva Xcel sier om våtdrakten:

TDC Thermo Dry Celliant
: Materialet er av typen responsiv tekstil, som resirkulerer kroppsvarme, som normalt sett blir borte, til infrarød energi. Xcel er de første som tar i bruk denne teknologien, som er vitenskapelig bevist å gjøre deg varmere.

Waterproof Drylock Zip: 100% vanntett glidelås

Aiprene: Neopren med luftkamre som sørger for optimal bevaring av varme i brystområdet.

TESTEN:

På land:

Noe tung å ta på, men til gjengjeld sitter den godt. Føles umiddelbart varm. Modellen er også hakket varmere enn tidligere modeller. Hetta satt bra på hodet og haken, selv om vi foretrekker strikk som stramming i forhold til tråd. Bra fit over skuldre, i armhulen og bra stramming ved frontparti.

I vannet:

Drakten var fleksibel, holdt formen da den var våt, bevegde seg godt ved padling og holdt vannet ute. Ingen store overraskelser fra Xcel som har levert gode vinterdrakter de siste årene.

Varme:

Ingen tegn til å fryse med denne våtdrakten. Xcel er kjent for å ha varme drakter, og med den nye TDC teknologien har det ikke blitt verre. En veldig varm våtdrakt som holder til lange sessions. Minimalt med flushing var også veldig positivt.

Kjøpe eller ikke kjøpe:

Man får det man betaler for. Absolutt et godt valg til den norske vinteren og man får verdi for pengene. Du fryser garantert ikke i denne