RIP CURL HEATSEEKER UTEN GLIDELÅS

Vinterdrakt uten glidelås!?!?!?! Har det klikka for gjengen hos Rip Curl? Nei, egentlig ikke. For selv om det er lett å tenke at en våtdrakt uten glidelås blir en våtdrakt som flusher, så er det feil. Livet uten glidelås er digg! Men hva med resten av drakta?

Rip Curl heatseeker
Rip Curl heatseeker
Rip Curl heatseeker flash bomb plus
FAKTA OM DRAKTA

Ingen glidelås, flere paneler, nytt design

  • Liquid mesh
  • Thermo shield
  • Magnetisk nøkkellomme

Pris: 5400
Kan kjøpes på ripcurl.com

I BRUK

Det er noen år siden Rip Curl revolusjonerte markedet med sin Flashbomb, i år har det gjort en hel del store nyvinninger. Blant annet har de på Heatseeker fjernet glidelåsen, designet om drakta og kommet med en del nye løsninger, samtidig som de har bevart alt det bra. Å fjerne glidelåsen er deilig, drakta er superlet å komme inn og ut av, samtidig holder den seg heldigvis tett. En fiffig stramme-mekanisme sørger for det. Design-messig har den fått et litt Robocop-aktig preg med en del tykkere paneler her og der, den ser kanskje litt vel futuristisk ut for en del av oss, men i vannet tenker du ikke på det. Kanskje gir deg deg også flere bølger å se ut som en cyborg? Hvem vet.

Vi har tidligere opplevd at draktene fra Rip Curl er litt kalde på beina, da spesielt leggene, når man tusler uti kong Neptuns rike. Det samme var årets drakt. Det napper litt i legghåra, men takket være teknologi som skaper varme jo mer aktiv du er, går dette raskt over. Drakten er fleksibel, har god stretch og er ikke tung. Ingen plagsomme sømmer og alt i alt en meget god drakt fra en av markedets ledende leverandører. Rip Curl er store, det er en grunn til det.

KONKLUSJON

Et trygt valg, selv om det er en del nye ting. Vi opplevde det som en god ting å ta bort glidelåsen, men har kan det godt hende at andre har helt andre meninger. Hetta er en smule trang, men det avhenger jo av hvor stort hode man har. Drakta tørker superfort, er veldig god og holder meget høy kvalitet på liming av sømmer. Vi sier yay!

Rip Curl heatseeker flash lining
Rip Curl heatseeker thermo shield
Rip Curl heatseeker
Rip Curl heatseeker liquid mesh