VISSLA 7 SEAS

Vissla overrasket oss stort første gang vi testet drakten. I 2017 var den den varmeste drakten vi testet, ja faktisk har vi brukt den titt og ofte selv i årene etter. Holder drakta fortsatt koken og den samme høye standarden? Det håpet vi.

FAKTA OM DRAKTA

Ny Vissla modell, 6/5mm

  • Limestone neopren
  • Trippel limte sømmer
  • Glideskin i nakke

Pris: 3700,-
Kan kjøpes på vissla.com

I BRUK

Det skumle med høye forventninger er skuffelser. Og selv om drakta til Vissla er enormt bra, så når den ikke helt opp til den forrige modellen vi testet, selv med økt tykkelse. At designet er litt slappere er litt kjipt, men drakta oppleves heller ikke som like varm. Nå er det viktig å si at det ikke betyr at den er kald, for det er den ikke. Vissla 7 Seas er varmere enn både Heatseeker og flere andre drakter, så du kommer ikke til å fryse i denne. Faktisk tror vi at du kommer til å bli svært glad i den. Hvorfor? Jo, det finner du ut under.

Lett som en lek å få på seg, en sann glede å trekke av. Her slipper du å stå og knote på parkeringsplassen og håpe på at det kommer noen forbi snart som kan hjelpe deg med å prelle av det ekstra laget med hud på kroppen. Den er fleksibel, lett å padle i og holder godt på varmen. Her holder du lett i 3 timer selv i en rolig session.

KONKLUSJON

Ingen overraskelser. Et trygt valg og en drakt av kvalitet. Fra å ha vært en stor favoritt har den vel blitt en del av mengden. Drakta er varm, god og lett å bli glad i, selv om vi personlig likte forrige modell enda litt bedre. Alt var bedre før, ikke sant?