INGEN ISKALDE GRØSS FRA O'NEILL

O’Neill har vært i gamet ekstremt lenge. Med lange tradisjoner for å legge til rette for surfing i knallharde forhold, er det lov å forvente mye. Denne drakta leverer til de grader!

FAKTA OM DRAKTA

O’Neill Psychotech F.U.Z.E ser lik ut som fjorårets modell, men innmaten er helt ny. Det brukes en ny type neopren, måten drakten er isolert på er også ny. Dette skal gjøre drakten varmere, mer isolerende mot vind og enda raskere til å tørke. Dessverre har ikke O’Neill gått for en mer miljøvennlig løsning, men det håper vi kommer til neste år.

  • TechnoButter 3 neopren
  • TechnoButter 3 firewall
  • Limte utvendige sømmer.
  • Super seal cuffs.
  • Dobbel nakkesperre.
  • F.U.Z.E entry closure system.

Pris: 5499,-
Kan kjøpes hos XXL

I BRUK

Velkommen inn i en utrolig lett og fleksibel drakt. Selv om Technobutter 3 høre fancy schmancy ut er det ikke tomme gloser O’Neill slenger om seg. Drakta er i enkelte områder bare 4 mm tykk og vi fryktet iskalde grøss opptil flere ganger i vinter. Med 2 grader på gradestokken og en lang rekke duckdives i vente, var det flere ganger vi gruet oss til å padle uti – helt til vi faktisk var uti.

PsychoTech er nemlig overraskende varm, selv på de kaldeste dagene. Drakta føles veldig bra på, gir god varme og holder godt på den selv under kalde sessions. Hetta sitter veldig godt, hakepartiet føles bra og solbremmen holder seg godt på plass. Drakta er lett å få på og av, men viktigst av alt så gir den god fleksibilitet og varmer godt til å være relativt tynn enkelte steder. Veldig, veldig bra, i våre øyne. Bare få litt mer fokus på det miljøvennlige aspektet, så blir vi enda gladere.