Jæradise – en film om jentene på Jæren.

JÆRADISE

JÆRADISE

JÆRADISE

JÆRADISE

Det finnes ivrige folk, og så finnes ekstremt ivrige folk. Sara Bianca Gilje og Ivrig-jentene faller i den siste kategorien. Ikke bare arrangerer de camps og turer i tillegg til å surfe så mye at de snart får gjeller, nå har de også laget film. En film de håper inspirerer flere til å oppdage, oppleve og la seg oppsluke av bølger. Se Jæradise og se om det frister. Vi tipper at det gjør det.

Filmet av: Ivrig-jentene.
Redigert av: David Dittmann.

– Vi er jo en gjeng som brenner for denne sporten og vi har det mye moro sammen, forteller Sara om filmen hvor jentene både har filmet og surfet selv. Litt klippe- og sorteringshjelp har de fått av sin trofaste venn, David Dittman.

– David har gjort en stor jobb med å sortere klippene og redigere filmen. Det er en utrolig god følelse når alt er ferdig, forteller hun stolt. Men denne filmen har en større tanke enn å bare vise seg selv og å se seg selv i bølgene. Jentene har nemlig en plan, og det er en god en!

Inspirasjon til å surfe mer

– Vi håper å inspirere andre jenter til å prøve seg i vannet her hjemme og vise at det finnes et miljø hvor vi er ute uansett om bølgene er glossy og store eller om det er sterk cross-shore vind og knehøye bølger. Det er alltid like gøy når så mange jenter samles og gutta i vannet for seg en liten overraskelse når de padler ut i lineupen og ser alle som ripper.

Nyt filmen, gled deg til vinteren og kom deg uti, uansett vær. – En stor takk rettes fra jentene til Boretunet som ga oss over hodet og sørget for en utrolig vibe hele uken, og Surfshop.no som alltid støtter oss.

Ivrig på mer? 

Da bør du sjekke ut It’s a Girls Thing. Filmen bla laget sammen med David Dittmann i 2018 og er en norsk kortfilm om jenter som surfer i Norge. It’s a girls thing har blitt vist i New York Womans film, Engald og vant Nordic Element Film festival i 2018!

Henrik Bydal

Redaktør i SurfNorge, med tekst i blodet. Henrik skriver, utvikler konsepter, strategier, lager saker og fremfor alt, surfer.