ÅRETS VINTERDRAKTER 2018

Vinteren har vært iskald. Den har vært lang, og det kommer til å være kaldt i vannet lenge. Kulda skal aldri sette en demper på surfinga, derfor var vi spente på å teste årets vinterdrakter. 

Husk at det å finne drakten som passer er en individuell sak, men vi har forsøkt så godt vi kan å teste draktene så ofte som mulig, så objektivt vi kan og representativt for den slags surfere de fleste av oss er – svært ordinære surfere med en kjærlighet for iskalde bølger. Heldigvis var vinteren kald, så vi har fått testet dem temmelig mye.

Ivar Vasstveit - Jæren
Ivar Vasstveit - Jæren
Hva har vi gjort?

Vi har testet alt fra nykommeren til Norrøna til gode, gamle Rip Curl F-Bomb og andre drakter som finnes på det norske markedet. Kanskje burde testen vært ute før, men vi har vært opptatt av å teste draktene lenge og godt, fremfor å bare slenge dem på for en session, rable ned noen ord og pushe ut en sak vi egentlig ikke kan stå inne for. Som sagt – dette er vår opplevelse av draktene, men vi håper de kan være til hjelp for både deg som skal surfe og de som produserer draktene.

Morten Solberg

Co-redaktør i SurfNorge siden 2012. Født og oppvokst på Nøtterøy utenfor Tønsberg hvor sidelengs var normalen på fjølene. La sin elsk på surf i Sydney Australia med Dee Why og Manly beach som sin homespot. Tiden i vannet nå brukes på Saltstein i Larvik.