Fornøyd etter dagens drakttest av Rip Curl E bomb E7 Limited Edition

RIP CURL E BOMB E7

RIP CURL E BOMB E7

RIP CURL E BOMB E7

RIP CURL E BOMB E7

Da vi fikk muligheten til å teste Rip Curl’s nye våtdrakt som slippes i disse dager, tok vi den. Rip Curl E Bomb E7 Limited Edition. En drakt utviklet over 3 år som et samarbeid mellom Rip Curl’s våtdrakt team og Tyler Wright, Mick Fanning og Gabriel Medina. Er drakten like gullkantet som markedsføringen skal ha det til?

Testbilder: SurfNorge, promo: Rip Curl

Full drakt
Full drakt
FAKTA OM DRAKTA

Ingen glidelås (zip free), superstretch neopren, unikt panel uten sømmer, limited edition design

  • Internal Thermo Lining for stretch, komfort og varme
  • Designet for ultimat performance
  • High stretch neopren
  • E7 in upper body

Pris: 359,99 EUR
Kan kjøpes på ripcurl.eu

I BRUK

Denne våtdrakten dukket plutselig opp i feeden vår, litt under radaren. Markedsføringen er flytende gull, relatert til nyvinningen med ultra stretch og det at den er utviklet som et samarbeid mellom 3 tidligere verdensmestere.

Vår første feeling er ja, den er ekstremt myk, digg å ta på og sitter som et skudd. Det er noe med stoffet i drakta som er noe ulikt andre modeller vi tidligere har testet. Kult er det også med det nye designet. Om det skulle gjøre oss til bedre padlere og surfere var det på tide å finne ut av.

3 sessions senere er konklusjonen som følger. God og varm, flusher ingenting, blir ikke løs under armer eller ved håndledd og føtter. Drakten holdt seg tight over hele. Stretchen de markedsfører hardt på har noe ved seg. Modellen vi testet var en 4/3mm, men føles lett som en 3/2mm. Og heller ikke noe rash langs hals eller andre steder.

Er det noe å sette fingern på? Egentlig ikke, det er rett og slett en veldig bra 4/3 drakt uten noe å klage på. Ti tomler opp fra vår side.

KONKLUSJON

Har du behov for en ny 4/3 og er klar for en drakt du padler lett i og du ikke legger merke til når du surfer bølgene i filler? Da er dette et godt valg. Selv om det til slutt er lommeboka som bestemmer om den er verdt prisen kontra andre våtdrakter.

Strammesnor
Strammesnor
Fra siden
Fra siden
Baksiden
Baksiden
Top down
Top down
Limited Edition
Limited Edition
Håndledd
Håndledd
Morten Solberg

Co-redaktør i SurfNorge siden 2012. Født og oppvokst på Nøtterøy utenfor Tønsberg hvor sidelengs var normalen på fjølene. La sin elsk på surf i Sydney Australia med Dee Why og Manly beach som sin homespot. Tiden i vannet nå brukes på Saltstein i Larvik.