5 surfere å følge
Avslappet. Foto: Chris Churchill.
Avslappet. Foto: Chris Churchill.

Første utgave av vår nye spalte, profiler å følge. Vi plukker profiler, bilder, tags, nettsteder vi mener du bør følge. Disse blir valgt av redaksjonen og tips fra dere lesere.  Først ut er 5 surfere å følge, surfere som bruker mye tid i vannet på hver sin måte som vi følger nøye, som gir mye av seg selv og tilbake til miljøet.

Frode Goa

Ildsjel, grunder, designer og butikksjef for klesmerket KANT, landslagssurfer og boende så og si i vannet i nærheten av Jærens beste surfspots.
Frode er i vannet mer enn de fleste, ofte solosessions med sin beste følgesvenn, soloshot.

Guro Aanestad

Norges beste kvinnelige surfer, arkitekt, elsker av havet og tavaha representant.
Guros profil er full av fet surf, reise, natur og ja, mer surf egentlig.

Naomi Dalsbø

Longboarder og fotograf med et øya for unik stil og annerledes vinkler. I ett med havet, brettet og livet i Hoddevik.

Sturla Fagerhaug

For tiden norges mest dedikerte konkurransesurfer. Har flyttet til Ericeira i Portugal for å trene så mye som mulig. En å følge for fremtiden.

Joel Stevenson aka JS Boardservice

Australiener, shaper merket Infusion Surfboards , bror av velkjente Jason Stevenson / JS industries og norges mest kjente slabsurfer på sin egen slab Ice Box ,en plass på østlandet.

Morten Solberg

Co-redaktør i SurfNorge siden 2012. Født og oppvokst på Nøtterøy utenfor Tønsberg hvor sidelengs var normalen på fjølene. La sin elsk på surf i Sydney Australia med Dee Why og Manly beach som sin homespot. Tiden i vannet nå brukes på Saltstein i Larvik.