SURFNORGE PHOTO AWARDS 2017

Hovedpremie: Vinn tur til Hawaii fra Kilroy
Verdi 20.000,-
Andre fete premier, les videre

Konkurransen er desverre over. Takk om du deltok og for at du besøker siden vår.

HVA ER SURFNORGE PHOTO AWARDS?

 SurfNorge Photo Awards er kåringen av Norges beste surfebilde.

 Hver måned kåres én månedsvinner som vinner et gavekort på 2000,- fra Junkyard. Månedsvinneren er automatisk med i finalen og kampen om å vinne en tur til Hawaii til en verdi av 20.000,-  I tillegg vil det deles ut ekstra månedsgevinster, samt kåres andre favoritter som vinner premier fra Heimplanet, Srfsnosk8, Lapoint og Pointbreak. 

Send inn ditt beste bilde og bli med i konkurransen om å bli årets bilde!

ÅRETS BILDE

Vinn tur til Hawaii fra Kilroy.
Verdi 20.000,-

FOLKETS FAVORITT

Vinn teltet The Cave fra Heimplanet 

ÅRETS ________

Åpen klasse. Et bilde som skiller seg ut vinner et surfebrett fra SrfSnoSk8.

ÅRETS KALDESTE

Vinn full vinterpakke fra Surfshop
– Xcel 654 Infiniti TDC
– Xcel 8mm Infiniti Round Toe Boots
– Xcel 7mm Drylock votter

2000,- HVER MÅNED FRA

ANDRE MÅNEDSPREMIER FRA

JURYEN

Hallvard Kolltveit
Fotograf

En av landets mest habile og stabile fotografer. Gjennom jobben som Content Manager hos Lapoint har han reist jorden rundt på jakt etter der perfekte bildet. Bor for tiden i Lofoten hvor han jakter nye, spektakulære bilder og bølger.

Frode Goa
Surfer & designer

Frode har surfet i årevis, driver butikken og klesmerket Kant, representerer Norge som surfenasjon og er en ekte ildsjel. Stilfull, ekte, jordnær og med et øye for god surf og bra motiver.

Kristine Tofte med kamera

Kristine Tofte
Surfer & fotograf

Meteorolog, surfer og hobbyfotograf av det særdeles talentfulle slaget. Den unike kombinasjonen gjør henne perfekt for å finne den perfekte kombinasjonen av god surf og Norges beste surfebilde.

Mats Grimsæth
Fotograf & eventyrer

Mats lever drømmen, den unge fotografen har lenge tatt spektakulære bilder av surfing og norsk natur. Helly Hansen-ambassadøren bor på seilbåten, og i år tok han et av verdens mest spektakulære bilder av Mick Fanning som surfer i nordlyset

SEND INN DITT BILDE NÅ!

Hvem kan delta?

Konkurransen er åpen for alle. Men bildet må på en eller annen måte ha relevans til norsk surf. Du må selv utvise skjønn og tenke om det er innafor, juryen vil også ha dette i hodet når de skal kåre månedsvinnere samt årets bilde.

Kan jeg sende inn flere ganger?

Ja, send inn så ofte du vil. Men husk at hver måned er en avsluttende måned, og vi vil ha bilder fra den måneden vi er i. Altså er det flott om bildene du sender i januar er fra januar og ikke en tur du tok for flere år siden.

Hva ser dere etter?

Unike, spennende og nye bilder. Det må ikke bare være en surfer på en bølge, men et bilde som representerer og gir en følelse av surf. Altså kan vinnerbildet like godt være et stemningsbilde fra en parkeringsplass som en saftig air.

Er det flere kategorier?

Ja, men det trenger du ikke å tenke på. Juryen kårer månedsvinnere og årets bilde. I tillegg skal leserne våre stemme frem folkets favoritt. Det er også en åpen klasse hvor vi vil velge ut et bilde som står ut og fortjener ekstra honnør

TAKK TIL
våre samarbeidspartnere

DELTA NÅ!

Konkurransen er dessverre over.

Konkurranseregler og betingelser

Les reglene og betingelsene her