SurfNorge media kit
Annonsere i surfnorge?

SurfNorge er norges eneste digitale surfemagasin. Vi er 100% selvstendige og formidler nyheter og surfestoff med hovedfokus på norsk surfing. Vi er helt digitale og fokuserer på å levere artikler og innhold av høy kvalitet.

Det er kjærlighet til kaldtvann, surfing og det eksotiske ved å surfe i Norge som driver oss. Vi når en presis, attraktiv og kjøpesterk målgruppe med en bred appell. Dette er folk som elsker eventyr, følger drømmen og lever et aktivt liv.

Å annonsere i SurfNorge skal lønne seg for deg, derfor får du en aktiv samarbeidspartner som gjerne også hjelper deg aktivt med å oppnå dine mål.

Innhold som engasjerer

Med fokus på artikler og innhold av høy kvalitet, har vi fått en trofast og engasjert følgerskare. I tillegg til synlighet på surf-norge.no, kan du, som samarbeidspartner også få eksponering i våre digitale flater og sosiale kanaler. 

I stedet for å fylle siden med annonser, har vi gjort oss svært bevisste valg om hvilke løsninger og plasseringer vi ønsker å tilby. I tillegg til klassiske web-bannere og effektiv innholdsmarkedsføring tilbyr vi skreddersydde løsninger som gir deg maks utbytte for innsatsen.

Alt innhold merkes tydelig med deg som avsender.

 

15000 unike lesere

Per måned
Lesere som tilbringer lang tid pr. artikkel og inne på siden.
52% trafikk fra mobil
56% er 18-34 år
65% menn, 35% damer
35% bounce rate på forsiden, 50-70% på artikler

 

Over 400000 sidevisninger

På populære artikler

Vi streber etter å levere originalt materiale av høy kvalitet. Derfor opererer vi ikke med stramme deadlines, men jobber kontinuerlig med å få ut artikler som virkelig er verdt å lese. Her er det ingen click-baiting eller copy-paste-løsninger. Vi legger vår ære i redaksjonelle vinklinger som folk vil lese, like og dele.

instagram 

@Instagram

2400+ ivrige følgere
80000 reach per måned
Over 65000 visninger per måned

Facebook

4000+ dedikerte følgere
40000 organisk rekkevidde per måned
Høyt engasjement
Webbannere

Velkjent og klassisk for de fleste annonsører. Gir klikk direkte til din hjemmeside eller ønsket landingsside på web. Vi kan også tilby deg muligheten for å lage web-bannere med relevant budskap for artikkelen. Dette grepet vil gir ofte gode resultater i form av økt click-rate og mer trafikk til din side.

Annonsørinnhold

Har du bildene, teksten og innholdet klart, men ønsker løsninger som går mer i dybden? Da kan du få plass til rådighet hos oss. En attraktiv plassering på enten forsiden eller inne i artikkel vil linke direkte til en underside du har full kontroll over. Fortell mer grundig om deg selv, ditt produkt og få en tydelig call to action om du vil. 

Skreddersydd innhold

Trenger du hjelp til å lage innhold eller vinkle ditt budskap mot vår målgruppe? Da hjelper vi deg gjerne. Vi kan også utvikle samarbeidsprosjekter som er helt relevante for målgruppen og deg. På den måten sikrer vi innhold som virkelig engasjerer. Her kan du også dele ditt innhold i våre sosiale flater. Noe som vil gi deg økt oppmerksomhet og engasjement.

PLASSERINGER OG FORMATER


 

PLASSERINGER OG FORMATER

 

Under vises plassering av bannerannonser og annonsørinnhold. Dette er våre anbefalte og prissatte plasseringer. Ønsker du plassering på andre plasser eller andre deler av våre flater, ta kontakt.

FORSIDE

ARTIKKELSIDE