PATRICK ER EN AV FÅ ÅPENT HOMOFILE SURFERE I NORGE

PATRICK ER EN AV FÅ ÅPENT HOMOFILE SURFERE I NORGE

PATRICK ER EN AV FÅ ÅPENT HOMOFILE SURFERE I NORGE

PATRICK ER EN AV FÅ ÅPENT HOMOFILE SURFERE I NORGE

Fordommer? Nei, ikke som Patrick Carlos Olsen har opplevd. Likevel har han ikke oppdaget andre mannlige, homofile surfere i lineupen.

Foto/ord: Ivar Vasstveit

Pat bor i bobilen. Her har han parkert ved en av favorittstrendene på Jæren. Foto: Ivar Vasstveit

Jeg har ikke opplevd noen fordommer i det hele tatt

#gaysurfing #gaylife #gaytravel #gaytravel

Når Patrick Carlos Olsen deler bilder av seg selv i bølgene på Instagram er han ganske åpen om legningen sin. Hvorfor ikke?

Jeg bestemte meg bare for å claime det, sier Patrick.

Da han for noen år siden begynte å surfe, og etter hvert kom inn i surfmiljøet tenkte han: «Dette er jo chill. Jeg må finne meg en kul, gay surfer-dude».
Det skulle imidlertid vise seg å ikke være så enkelt. Patrick oppdaget at det egentlig ikke var noen andre homofile, mannlige surfere i Norge. I hvert fall ikke som han hadde oppdaget.

– Derfor begynte jeg å tagge bildene mine, slik at det skulle være ganske tydelig at de som er interesserte kan slide meg en DM, sier Patrick og ler.

Utenfor Norges grenser er miljøet stort for homofile surfere, men ikke i Norge. Likevel har det vært helt uproblematisk for Patrick å være åpen om legningen sin.

– Jeg har ikke opplevd noen fordommer i det hele tatt. Jeg har til og med deltatt i surfkonkurranse i Lofoten i full drag, uten at det var noe stress, sier han.

Hør mer om Patricks tanker om å være homofil i lineupen, om bobil-livet hans og adopsjon i disse to episodene av Reve Allstars

 

Ivar Vasstveit

Diktator i spikerteltet på Jærens rev. Opprinnelig fra Jørpeland, men har med årene søkt seg til Jærkysten hvor han og kona Alise er innehavere av en campingvogn med plen. Jobber til daglig innen kommunikasjon, og er på fritiden sjøfotograf, dronepilot og bodyboarder på lavt nivå. Driver av Reve Allstars