Surfers of Lofoten – episode 2 – the ice breaker

THE ICE BREAKER

THE ICE BREAKER

THE ICE BREAKER

THE ICE BREAKER

Yes, yes, yes – det er filmtid. Og det er episode av 2 av Surfers of Lofoten. Denne gang er det Joacim Nyhaugen du møter. En kar som surfer så mye han kan, hele tiden. En som ikke frykter kulda, derav tittelen – the Ice Breaker.

Produsert av: Mats Slaastad Birkelund
Presentert av: DNB

Eller er han egentlig en isbryter? Lærerstudenten som byttet by med arktiske omgivelser. Som byttet studiesal med nettleser, medstudenter med kompiser i vannet. Og som østlandssurfere flest er han livredd for folk i vannet. For drømmer vi ikke alle om å surfe alene? For Joacim er kontrastene store, og nå som studiene nærmer seg slutten, blir det også slutten på surfingen?

Guff opp lyden, få på full skjerm, trykk play og bli kjent med Joacim Nyhaugen og hans svirebror, ikke alltid like dedikerte, Erik Botner!

Se Surfers of Lofoten episode 2 nå.

– Hvorfor i helvete gidder jeg å surfe her opp, ler Joacim. For han ler mye, smiler ofte og trives som en leash på en fot oppe i nord. Sammen med Erik Botner flyttet han oppover og for å surfe så mye som mulig, har Joacim tatt nettstudier. Målet med surfingen? Å bli litt bedre for hver gang han er i vannet, men det finnes nok av utfordringer for de som surfer i Lofoten. Heldigvis treffer han også alltid på de bra dagene.

Kaboooom. Foto: Mats Slaastad Birkelund.
Gutta på tur. Joacim og Erik på bølgejakt. Foto: Mats Birkelund.
Joacim Nyhaguen Surfers of Lofoten episode 2
Blikket. Foto: Mats Birkelund.
Fus! Foto: Mats Birkelund.
Mørkt. Stort. Foto: Mats Birkelund.

Surfers of Lofoten – En Birkelund Media og SurfNorge produksjon.

Surfers of Lofoten er et konsept og idé utviklet av Mats Slaastad Birkelund i Birkelund Media. Serien er støttet og med-produsert av SurfNorge og presenteres av DNB. Gjennom flere episoder vil dere bli kjent med de som ikke bare har Unstad som sin lokale bølge, men Lofoten som sitt hjem. Andre støttespillere er Surfshop.no, Asenne Surf Company, Arctic Coworking Lodge, SugarDaddies og Unstad Arctic Surf.

Stor takk til alle involverte. Massiv kred til alle lokale. Uten dere hadde ikke noe av dette vært mulig. Vil du lese mer om prosjektet, sjekk ut intervjuet med serieskaperen Mats Slaastad Birkelund her.

Err'e no folk her a? Foto: Mats Birkelund.
Henrik Bydal

Redaktør i SurfNorge, med tekst i blodet. Henrik skriver, utvikler konsepter, strategier, lager saker og fremfor alt, surfer.