En gjeng med surfere på stranden i solnedgang
Leo Lurer – Du kan gi svarene. Foto: Leander Rudsli
En gjeng med surfere på stranden i solnedgang
Leo Lurer – Du kan gi svarene. Foto: Leander Rudsli

HÆ? HVA? HVORFOR? HVEM?

HÆ? HVA? HVORFOR? HVEM?

Hæ? Hva? Hvorfor? Hvem? Hva er det jeg egentlig driver med? Hvorfor? Hvor ofte? Med hvem? Hvordan startet det? Hva er greia, sånn egentlig? Ja, nå høres det kanskje ut som vi er i en eksistensiell krise (igjen), men det er altså ikke tilfellet denne gangen.

Foto: Leander Rudsli

Leander Rudsli studerer ved Universitetet i Agder. I tillegg er han blant de mange som er hekta på surfing. Hva er vel bedre enn å kombinere den interessen med skolegang? Fint lite. I forbindelse med en skoleoppgave han sitter med trenger han svar på noen enkle spørsmål.

Som det surfehuet du er, sitter du garantert med noen svar han trenger.

Leander lurer

Så mellom padletak og duckdives, sett av to minutter og hjelp den unge og håpefulle Leo med noen verdifulle svar på spørsmål vi alle har stilt oss.

 

 

Hæ? Hva? Hvorfor? Hvem?
Hvor mange bølger er det mulig å peke på i løpet av et år? Maaaange! Foto: Leander Rudsli
Bølge
Av og til er det ikke noe å lure på. Eller jo – høyre eller venstre?

Og ja, forresten – Leo kommer du sikkert til å se mer av her fremover. Han er nemlig i gang med både å klekke ut saker, ta bilder og i full sving som en del av SurfNorge-gjengen. Gira på å bidra du også? Send oss en mail her.

Vil du følge studenten, surferen, snøjegeren Leander sånn litt tettere? Vel da er det bare å forte deg inn på Instagram. Du finner han her. Også har han jaggu en egen hjemmeside på selveste internett – den ligger her.

Men vikigst av alt – undersøkelsen må du ikke glemme. Og den ligger under her. Igjen. I knappen. Klikk-klikk. Klikk.

 

Surfing på hjernen. Foto: Leander Rudsli.
Surfing på hjernen. Foto: Leander Rudsli.
Henrik Bydal

Redaktør i SurfNorge, med tekst i blodet. Henrik skriver, utvikler konsepter, strategier, lager saker og fremfor alt, surfer.