It’s on! Søndag 11. august blir det Saltstein Open
Saltstein inviterer. Foto: Morten Holbein.

SALTSTEIN OPEN

SALTSTEIN OPEN

SALTSTEIN OPEN

SALTSTEIN OPEN

Yes, sommeren er (nesten) over, høsten med sine swell er på vei og runde 3 av Norgescupen er like rundt hjørnet. Søndag 11. august blir det Saltstein Open på, ja, Saltstein. Sjekk ut det du trenger å vite om runde 3 i Norgescupen her.

Siden sommeren kan være lunefull var det satt en venteperiode fra 9. august og ut august. Etter alle solemerker ser det ut til at bølgene melder sin ankomst søndag. Deltakeravgiften er på usle 150,- og det er plass til maks 36 deltakere. Ønsker du å delta, send mail til [email protected] nå.

Første heat går i vannet klokken 09.00, deretter surfes det til det kåres vinner i alle klasser. Enten du satser hardt og vil gå for gull, har lyst til å prøve deg i en konkurranse for første gang eller vil ha lineupen omtrent for deg selv for en stakket stund, så er dette sjansen du har.

I hvert heat vil 4-5 surfere gå til dyst, og det kjøres doble runder med kvalifisering. Det betyr at alle har to sjanser til å gå videre. Det blir ikke priority i heatene, så her gjelder det å oppføre seg som gentle(wo)men.

Etter konkurransen blir det premieutdeling på Bryggekanten Mat og Vinhus, i Helgeroa. Dette ligger knappe 5 minutter med bil fra Saltstein. Her blir det satt opp egen meny med mat og drikke

Saltstein i fyr og flamme. Foto: Espen Odén Evertsen.
Saltstein Open. 11. august fra tidlig morgen til sent på kveld.
Jan Nilsen - Saltstein
Full sprut! Foto: Jan Nilsen.

Verdt å vite om Saltstein Open

Etter konkurransen blir det premieutdeling på Bryggekanten Mat og Vinhus, i Helgeroa. Dette ligger knappe 5 minutter med bil fra Saltstein. Her blir det satt opp egen meny med mat og drikke.

Det er sikkert mye du lurer på, enten du er ny på Saltstein eller gammel traver. 

Parkering:
Deltakere og publikum kan parkere i Sørskogen (gratis) eller på Oddane Sand Camping (mot betaling) 

Overnatting:
Oddane leier ut hytter og teltplass. Plenty av overnattinger finner du i Larvik. 

Alltid oppdater info:
Følg med på Facebook-gruppa. Den finner du her.

Strandrydding!
Yes, vi liker å ha det ryddig og pent rundt oss. Saltstein Surfklubb arrangerer strandrydding samme dag. Fint om så mange som mulig deltar på dette mellom heatene.

Vintersurf på Saltstein. Foto: Morten Holbein.

Saltsteins bølger!

Trenger du litt inspirasjon og innsikt om bølgene, vel da er ingenting bedre enn å studere bølgene litt. For hvem vet. Kanskje blir det som denne sommerdagen? Eller klinker Saltstein til med forhold som dette? Vi gleder oss til å finne det ut, og vi gleder oss til å se deg nede blant rullestein, bølger og finfine folk!

Espen Oden Evertsen fra surfshop.no surfer Saltstein i mai
Surfshop.no sin gummimann Espen Odén Evertsen strekker seg litt lenger.
Vi ses!
Endelig lov. På ordentlig. Foto:
Det som skjer i Sørskogen, blir i Sørskogen. Foto: Aleksander Andersen Lie.
YES! Foto: Morten Holbein.
Henrik Bydal

Redaktør i SurfNorge, med tekst i blodet. Henrik skriver, utvikler konsepter, strategier, lager saker og fremfor alt, surfer.