Sommersurf - fotokonkurranse av SurfNorge & Saltnwax

JAKTEN PÅ SOMMERSWELLET

JAKTEN PÅ SOMMERSWELLET

JAKTEN PÅ SOMMERSWELLET

JAKTEN PÅ SOMMERSWELLET

Jakten på sommerswellet er i gang og innboksen vår flyter over av fete bidrag til sommerens fotokonkurranse. I slutten av august kårer vi årets beste sommerbilde fra den norske surfescenen! Lad opp batteriene, tøm bildebrikker og kom deg til nærmeste surfestrand.

Foto: Saltnwax & Carlos Rollan

Foto: Saltnwax & Carlos Rollan
Foto: Saltnwax & Carlos Rollan

Vi kårer to vinnere etter endt august: juryens utvalgt + folkets favoritt

Inspirasjon

Vi lar oss stadig inspirere av kreative surfebilder, nye vinkler og fototeknikker som dukker opp på skjermen. Flere norske surfefotografer våkner til og fanger den nordiske surfescenen på en imponerende måte.

Kommahuset i Ervik
Bidra

Sammen med Saltnwax ønsker vi å bidra til et voksende foto og surfemiljø i Norge, og har derfor kjørt i gang en sommerkonkurranse.

Vi kårer to vinnere: juryens utvalgte + folkets favoritt – som kan vente seg fete premier fra Norrøna, Boretunet, DB (Douchebags/Dbjourney), Saltnwax og Kommahuset.

Send inn ditt bidrag til: [email protected]
Sjekk ut mer detaljer om konkurransen her!

Vær klar til å klikke på avløseren når bølgene kommer!

Lyset gjør mye
Morten Solberg

Co-redaktør i SurfNorge siden 2012. Født og oppvokst på Nøtterøy utenfor Tønsberg hvor sidelengs var normalen på fjølene. La sin elsk på surf i Sydney Australia med Dee Why og Manly beach som sin homespot. Tiden i vannet nå brukes på Saltstein i Larvik.