And the winner is... Foto: Sigve Brochmann
And the winner is... Foto: Sigve Brochmann

COLD AS F#

COLD AS F#

COLD AS F#

COLD AS F#

Årets første stopp av Jærenboardriders. Thiago Luna og Ine Haugen holdt ledelsen fra fjorårets to tellende konkurranser. Med swell i sikte falt valget på å holde konkurransen på Steinen. Borestranden blir fort en blanding av vispa krem og tang når swellet blir for stort. Bra oppmøte, stemning og mye rå bilder. Scroll nedover for alt dagen hadde å by på.

Alle foto: Sigve Brochmann

Earlybird boller og kaffi

I mørket dukket deltakere, dommere og fotografer opp. Full parkering og stoka deltakere. Konken var i gang, dommerne på plass, livefeeden i full sving og kaffi med boller servert fra DNB.

Konken ble kjørt gjennom hele dagen og avgjort på tampen av lyset. I damefinalen var det Hanna Braut som stakk av med seieren etterfulgt av Kristine Tofte og Camilla Pedersen. Blant gutta var det grom Anker Olsen Frantzen som vant, etterfulgt av Love Berggren og Thiago.

Morten Solberg

Co-redaktør i SurfNorge siden 2012. Født og oppvokst på Nøtterøy utenfor Tønsberg hvor sidelengs var normalen på fjølene. La sin elsk på surf i Sydney Australia med Dee Why og Manly beach som sin homespot. Tiden i vannet nå brukes på Saltstein i Larvik.