IVRIG gjeng i Lofoten med Sara i front
IVRIG gjeng i Lofoten med Sara i front

JENTETUR MED IVRIG

JENTETUR MED IVRIG

JENTETUR MED IVRIG

JENTETUR MED IVRIG

Surf med IVRIG? IVRIG er som kjent for mange en arrangør av jenteturer gjennom surf, snowboard, ski, klatring, yoga og sykling. Fokus er å ha det gøy og få flere turvenner til nye eventyr. Nå som verden har vært rammet av Corona, «satt vi oss ned» (digitalt) og tok en prat med Sara hos IVRIG om hvordan det har gått med de oppe i alt dette. Og hva er planene fremover?

Foto: IVRIG

Viktig snakk før man padler ut
Viktig snakk før man padler ut
Covid-19 har vært over oss siden midten av Mars, hvordan går det med IVRIG oppe i alt dette?

Med IVRIG går det bra, tross en veldig spesiell tid. Vi har måttet avlyse andre campen som skulle vært gjennomført midt oppi den strengeste nedstengningen. Allikevel er vi jo veldig heldige med at vi kun arrangerer camper her i Norge, og håper at flere får øynene opp for hva dette flotte landet har å by på i 2020

Hva gjør dere for å klare å opprettholde driften?

Vi som driver IVRIG har jo alle jobber ved siden av, så sånn sett var det litt «flaks» at dette er et sideprosjekt for oss nå når reiseliv rundt i Norge sliter. Vi har nettopp fått med oss et knippe IVRIGE jenter som skal skrive om sin hverdag på bloggen vår, det er vi veldig gira på. På denne måten opprettholder vi aktiviteten på våre kanaler samt at vi også blir bedre kjent med de som følger med på reisen vår:)

Peptalk med mister Breivik
Peptalk med mister Breivik
Veien til fjell
Veien til fjell
Vi hører rykter om at surfecampene går som vanlig til høsten, strålende nyheter! Hva er planen fremover?

Våre planer fremover er å prøve og forsette å vokse. Vi har det siste året arrangert en del dagseventer som har vært veldig vellykket. Det vil vi gjerne gjøre mer av. Vi vil også jobbe mot å arrangere flere private turer for f.eks bedrifter eller vennegjenger, og målet vårt er jo å bli en felles plattform for alle som er IVRIGE.

Når kan gutta være med på tur? 🙂

Når det gjelder gutta har vi forsøkt å arrangere kombi-camper, men erfart at kanskje gutta heller vil prøve å lære, og feile på egenhånd (oftest). Vi har ikke prøvd dette på surfeturene så kanskje en gang i fremtiden 😉
Når det kommer til private turer arrangert av oss er gutta hjertelig velkomne.

Episke solnedganger
Episke solnedganger
Norges nordligste surfesjappe
Norges nordligste surfesjappe
Samling
Samling
Miljøet rundt jenter og surfing ser ut til å ha vokst de siste årene. Stemmer det med hva dere opplever?

Jentesurf i Norge har definitivt vokst. Jeg var på saltstein på søndag. Der møtte jeg en jente som kom alene, og det er ikke så ofte man ser og i tillegg noen man ikke kjenner. Det syntes jeg er superkult. Jeg håper jo at vi også har bidratt til at mange av jentene som har vært på camp hos oss fikk stoken til å dra ut på tur alene og utforske surfen vi har i Norge.

Er det bra med rekruttering blant unge jenter?

Blant unge jenter er det ikke like mye pågang hos oss, men vi har snakket om å arrangere ungdomscamper. Vi får se i fremtiden om dette kanskje kan være med på å tiltrekke oss den yngre garde.

 

For mer, sjekk ut IVRIG sine hjemmesider: http://www.ivrigcamp.no/

Nyt bølgene med venninner eller nye venner
Nyt bølgene med venninner eller nye venner
Fin setup
Fin setup
Brettvalgets kval
Brettvalgets kval
Morten Solberg

Co-redaktør i SurfNorge siden 2012. Født og oppvokst på Nøtterøy utenfor Tønsberg hvor sidelengs var normalen på fjølene. La sin elsk på surf i Sydney Australia med Dee Why og Manly beach som sin homespot. Tiden i vannet nå brukes på Saltstein i Larvik.