Sommersurf

Fotokonkurranse

Saltnwax logo

Sommersurf

En fotokonkurranse hvor vinneren er det beste bildet av en sommersurf opplevelse
(konkurransen er avsluttet)

Vinneren kåres av en jury og av folket. Det kan være fra en dag på stranda med bølger og surf, en surfer, et brett i solnedgang, SUP, kite, windsurf, foil, analogt, drone, med vannhus, det er opp til fantasien og hva du forbinder med sommersurf.

Juryen velger bilder ut ifra noen av kriteriene; originalitet, visualitet, komposisjon, wowfaktor, farge, lys, eksponering, inspirasjon, humor og teknikalitet. Grunnkriteriet er at bildet treffer temaet godt.

Etter endt August kåres to vinnere. Juryens utvalgte stikker av med et 3 dagers opphold på Boretunet med følge, full vinterpakke fra Norrøna med drakt, sko og hansker og i tillegg sitt bilde trykket i 70×50. I tillegg kåres folkets favoritt ved avstemning av alle lesere. Vinneren av denne kategorien tar med seg den nye fete surfebaggen fra DB, 3 netter på Kommahuset i Ervik og sitt bilde trykket i 70×50. 

Sommersurf

Sommerens bilde
vinner en weekend for 2 på Boretunet,
full våtdraktpakke fra Norrøna
og bildet trykket i 50 x 70
Total verdi: 13000,-

Folkets favoritt vinner den rå surfebrettbaggen The Shelter fra DB, en weekend på Kommahuset i Ervik, og bildet sitt på trykk i 50 x 70
Total verdi: 9000,-

Juryen

Lindsey Bundschuh
Fotograf

Lindsey fra Canada har lang erfaring som fotograf sammen med tvillingsøsteren. Sammen har de reist jorden rundt og jobbet med surfbrands som Roxy, Volcom og BIllabong. I dag bor Lindsey på Stadlandet og gjør levebrød av sin nye hobby: dronefotograf

SurfNorge / Morten Solberg
Redaktør & surfer

Morten er en tynnlugga surfer fra østlandet. Har vært redaktør for SurfNorge i 9 år, og bruker så mye tid som mulig i havet.

Saltnwax / Naomi Dalsbø
Fotograf & Designer

Naomi bruker mer tid i vann enn på land, med surfebrett eller vannhus. Bor på Stad og tenker aldri innafor boksen

Carlos

Carlos Rollán
Fotograf, grafisk designer & surfer

Carlos fra Spania har reist verden rundt med surfebrett og kamera, før han flyttet til Norge der han i dag jobber som fotograf og designer. Ved enhver anledning finner han veien til havet og bølgene.

Send inn ditt bilde nå!

Hvem kan delta?

Konkurransen er åpen for alle. Men bildet må på en eller annen måte ha relevans til norsk surf. Du må selv utvise skjønn og tenke om det er innafor, juryen vil også ha dette i hodet når de skal kåre vinneren.

Kan jeg sende inn flere ganger?

Ja, send inn så ofte du vil. Men husk at bildet skal være tatt i perioden fra 5 Juli til 31 August 2021.

Hva ser dere etter?

Bilder som omhandler temaet sommersurf. Tenk at bildet skal skille seg ut fra alle de innsendte. Det må ikke være en person som surfer, det kan like gjerne være et undervannsfoto tatt unnenfra med et brett over, en strandag med bølger, et dronefoto eller «bare» et stemningsbilde fra en parkeringsplass med en surfer i bakgrunnen i en saftig air.

Er det flere kategorier?

Ja, men det trenger du ikke å tenke på. Juryen kårer en hovedvinner, og folket skal kåre sin favoritt.

Takk til

våre samarbeidspartnere

Delta nå!

Konkurranseregler og betingelser